Over Smit

Wat doet Smit Grafische Vormgeving?


Sinds 2009 werken wij voor een groot aantal bedrijven en instellingen aan heel uiteenlopende ontwerpopdrachten. Een huisstijl ontwerpen, een folder vormgeven, een website ontwikkelen en allerlei andere grafische producten. Zoals je in het portfolio kunt zien, kunnen we de wensen van onze klanten vormgeven in heel uiteenlopende stijlen. We doen dat door de opdrachten heel interactief uit te voeren: je krijgt daardoor maximale ruimte voor je eigen ideeën. Wij proberen niet om jou onze stijl aan te praten, maar we geven jouw wensen vorm in een eigentijdse en kwalitatief hoogstaande stijl die bij jou past.

Spreekt dit je aan? Neem contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak.


Een luisterend oor, oog voor detail en een neus voor kwaliteit.

Het leukste van mijn vak vind ik het vertalen van een idee naar een tastbaar eindproduct.

Dat begint bij goed te luisteren en stopt bij…nou ja, eigenlijk stopt het niet echt. Ik werk alles graag uit tot in de puntjes. En zijn de puntjes aangestipt, dan begin ik graag weer aan iets nieuws. Bekend of onbekend. Grafische vormgeving, illustraties, of misschien wel iets heel anders. Ik zoek het graag voor je uit en maak er iets moois van.

Ik ben altijd in voor iets nieuws! Als jij dat ook bent, of als je leuk werk voor me hebt, kom dan op de koffie @ Microlab, Strijp-S. Wie weet kunnen we het samen nóg mooier maken.

06 42430044 | marianne@smit-vormgeving.nl

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!