huisstijl en website TUSTI

Huisstijl en website voor TUSTI

Voor TUSTI, een bedrijf in high tech kunststof recycling, is een logo en huisstijl ontworpen in felle kleuren met heldere vormen. Ook de visitekaartjes, de website en een Word-template heb diezelfde look en feel gekregen. Om het helemaal af te maken is ook de fotografie verzorgd en is een huisstijl illustratie ontwikkeld.

Verantwoord in stijl

Het ontwerp van de visitekaartjes wordt versterkt door het materiaal wat gebruikt is voor het drukwerk: Stone Paper. Het papier is gemaakt van steen- en kunststof afvalproducten en past dus helemaal bij de visie van TUSTI

Plastic kleuren en vormen

Door de hele huisstijl komen de felle kleuren en ‘zeepbubbels’ terug, in combinatie met veel witruimte, om het plastic én schone gevoel te versterken.

Over TUSTI

TUSTI is een ambitieus hightech recyclingbedrijf, opgericht in 2015 door de samenwerking van de TU Eindhoven en Stiphout (Stiphout Industries, Stip Recycling en Stiphout Plastics). Door de ervaring op het gebied van kunststofrecycling en de hightech kennis op universitair niveau te combineren, worden unieke kansen gecreëerd om kunststof afvalstromen waardevol te maken en het recyclingpotentieel te vergroten.

Meer informatie: TUSTI.nl

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!