Martijn de Lint

Ontwikkeling van website en illustraties
voor Martijn de Lint

Voor Martijn de Lint is een website ontwikkeld en zijn diverse illustraties ontworpen. Daarnaast is er een powerpoint template ontwikkeld en is het CV in de zelfde stijl opgemaakt, om zo herkenning en een eenduidige uitstraling te creëren.

Energiek en inspirerend

Om zich te onderscheiden is gekozen voor een speels, kleurrijk ontwerp met daarop afgestemde illustraties. Uitgangspunt op de website zijn de verhalende illustraties. Dit is de rode draad door de hele website geworden, passende bij de doeltreffende werkwijze en energieke, inspirerende persoonlijkheid van Martijn de Lint.

Over Martijn de Lint

Martijn de Lint is een inspirerende coach, op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Hij neemt zijn coachees mee op reis, om te komen tot de essentie van wat hen beweegt, wat de drijfveren, verlangens en mogelijkheden zijn.

Interesse? Kijk op martijndelint.com

Een verhaal in interactieve illustraties

Voor elke pagina is een illustratie ontworpen, passend bij het betreffende onderwerp. De illustraties sluiten op elkaar aan, zodat de auto als rode draad door de website beweegt en je meeneemt op reis.

Opvallende website

In het ontwerp voor de website is de illustratie op elke pagina de stijlbepaler. Op de homepage zijn gekleurde bollen gebruikt, op de andere pagina’s illustraties in diezelfde stijl. Door deze te combineren met witte en gekleurde vlakken, ontstaat een eenduidige en modern geheel.

Alle documenten in stijl

Voor presentaties is een powerpoint-template ontwikkeld, het CV is opgemaakt in diezelfde stijl als Word-template en voor Social Media is een banner ontworpen. Zo loopt er een duidelijke lijn door de onderneming van Martijn de Lint en wordt herkenning gecreëerd bij (potentiële) klanten.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!