Bright Photonics

vormgeving voor Bright Photonics

Ontwerp van Beursmaterialen
voor Bright Photonics

Voor Bright Photonics zijn een beurswand, een banner en een folder ontworpen voor gebruik op diverse beurzen. De beurswand en banner afgestemd op de eisen van de betreffende beurs, de folder wat algemener om voor meerdere doeleinden te kunnen gebruiken. Daarnaast is een website ontwikkeld om een consequente uitstraling te creëren.

Fris blauw met contrasterend rood

In alle ontwerpen zijn de rode en blauwe kleur uit het bestaande logo als uitgangspunt gebruikt. Dit geeft de designs een opvallende, contrastrijke uitstraling.

Over Bright Photonics

BRIGHT Photonics is een design house voor Photonic Integrated Circuits (PICs). Samen met hun partners zijn ze toonaangevend in het toegankelijk maken van PIC technologie voor bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten.

Meer informatie: brightphotonics.eu

roll-up banner voor Bright Photonics

beurswand en website

3-luikfolder voor Bright Photonics

Banner met twee functies

Voor de roll-up banner is een ontwerp gemaakt dat een goede attentiewaarde én een informatieve functie heeft. Door felle, contrasterende kleuren te gebruiken, trekt de banner al van grote afstand de aandacht. De diensten van Bright Photonics zijn weergegeven in korte termen ondersteund met visuele voorbeelden, zodat de banner handig gebruikt worden als ondersteuning in conversaties met beursbezoekers.

Ontwerp van beurswand

Het ontwerp van de beurswand zorgt voor een mooie aankleding van de beursstand. Door ook hier felle kleuren te gebruiken, maar de vormgeving in een net iets ander jasje te steken, trekt de stand zeker de aandacht van beursbezoekers.

Eenvoudige template voor de website

De website is geüpdatet naar de nieuwe stijl, om een uniforme uitstraling te creëren. Er is een eenvoudige template opgezet, waarin Bright Photonics eenvoudige zelf content kan toevoegen en aanpassen. Zo blijft de stijl consequent, en de informatie altijd up-to-date.

Folder met clean, zakelijk karakter

De folder is ontworpen als liggend 3-luik en geeft in het kort weer waar Bright Photonics voor staat. De felle kleuren in combinatie met een heldere letter en veel witruimte, zorgen dat de folder modern oogt én prettig leest.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!