Voetenpraktijk Kasius

Huisstijl en Advertentie
voor Voetenpraktijk Kasius

Van Voetenpraktijk Kasius kwam in eerste instantie de vraag voor het ontwerp een visitekaartje. Om deze stijl door te trekken in de andere uittingen en zo een eenduidige uitstraling te creëren, zijn ook advertentie, briefpapier en enveloppen ontwikkeld.

Fris groen lijnenspel

In alle ontwerpen komt een fragment uit het beeldmerk terug. Door slechts een deel te gebruiken, ontstaat een interessant en abstract lijnenspel. De frisse groene kleur sluit naadloos aan bij het gebruik van de natuurlijke verzorgingsproducten.

Over Voetenpraktijk Kasius

Bij Voetenpraktijk Kasius kunt u terecht voor diverse voetbehandelingen met natuurlijke, verantwoorde producten. Als medisch pedicure verhelpt Karin Kasius ongemakken en verzorgd voeten in een ontspannende ambiance.

Meer weten of een afspraak maken: voetenpraktijkkasius.nl

Visitekaartje én afsprakenkaartje

Het visitekaartje is voorzien van een foto van Karin Kasius, eigenaresse van de praktijk, wat ervoor zorgt dat de naam beter onthouden wordt. Op de achterzijde is ruimte voor notitie van (vervolg)afspraken, wat het een stijlvol én praktisch kaartje maakt.

Briefpapier met bijpassende enveloppen

Op het briefpapier en de enveloppen is ook gebruik gemaakt van een deel van het beeldmerk. Door de ontwerpen verder heel eenvoudig te houden, zijn ze praktisch in gebruik, maar sluiten ze wel naadloos aan bij alle andere ontwerpen.

Advertentie met steekwoorden

Voor de advertentie is dezelfde opzet als die van het visitekaartje aangehouden. De steekwoorden in verschillende groottes en kleurtinten, maken direct duidelijk waarvoor je terecht kunt bij Kasius en zorgen voor een opvallende uitstraling. Door een goede balans tussen donkerbruin en frisgroen aan te houden, krijgt het ontwerp een heldere, frisse look.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!