Huisstijl beleefweek Limburg

Huisstijl voor Beleefweek Limburg

Voor Beleefweek Limburg is de complete huisstijl vernieuwd, in samenwerking met Strijpkracht. De huisstijl heeft een subtiele, speelse uitstraling gekregen in frisse, nazomerkleuren.

Verhalend beeldmerk

Het logo is opgebouwd uit een woordmerk en een beeldmerk. Voor elk natuurgebied is een eigen icoon ontwikkeld, elk afgestemd op de eigen karakteristieke eigenschappen. Door de iconen op subtiele wijze met elkaar te verbinden, is de connectie (provincie Limburg) duidelijk gemaakt.

Kleuren, vormen en patronen

De frisse kleuren, strakke vormen en vriendelijke patroontjes geven de huisstijl een vrolijke uitstraling. De combinatie met zonnige (natuur)fotografie maakt dat de huisstijl perfect aansluit bij de kernwoorden: proeven, ontdekken, beleven en verwonderen.

Over Beleefweek Limburg

BELEEFWEEK LIMBURG laat mensen kennismaken met het prachtige Limburgse landschap.Daarnaast vind je in Limburg veel hoogtepunten op het gebied van natuur, cultuur, historie en streekproducten.

Meer informatie: www.beleefweeklimburg.nl

Naast het ontwerp van logo en het vaststellen van kleuren, vormen en typografie, zijn er ook diverse promotionele items ontwikkeld. Zo is er een poster in verschillende varianten ontworpen, met een daarbij passende flyer en Facebook omslagfoto.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!