JePPIX Roadmap 2018

Ontwerp en opmaak Roadmap 2018

brochure voor JePPIX

Voor JePPIX (Joint European Platform for Photonic Integration) is opnieuw een brochure ontwikkeld. Het ontwerp van eerdere uitgaves (2012 en 2015) heeft een compleet nieuwe look gekregen; fris, helder en passend bij deze tijd.

Informatief en stijlvol

Er is gekozen voor vierkante brochure, om op te vallen tussen andere vaktechnische informatiebrochures. Het gebruik van veel witruimte maakt de folder overzichtelijk en prettig leesbaar. De combinatie van de warme roodbruine kleur met het fris lichtblauw zorgt voor een stijlvolle én zakelijke uitstraling.

Alles in stijl

De terugkerende grafische elementen – geïnspireerd op het logo- in combinatie met gerestylede afbeeldingen, grafieken en tabellen, zorgen voor een uniforme uitstraling. Door op elke pagina dezelfde kleurtinten te laten terugkomen, maakt dat alles naadloos op elkaar aansluit.

Over JePPIX

JePPIX (Joint European Platform for Photonic Integration in Components and Circuits) is een consortium van Europa’s belangrijkste industriële en universitaire spelers in optische integratie technologie op basis van het halfgeleider materiaal InP.
Elke twee jaar JePPIX publiceert een Roadmap. Deze Roadmap beschrijft de vooruitgang van technologie en apparatuur die nodig is om de optische technologie steeds beter te maken tegen een constante of lagere prijs.

Meer informatie en de complete Roadmap is te vinden op de website: jeppix.eu

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!