Infoboekje basisschool Immanuël

Infoboekje voor basisschool Immanuël

Voor basisschool Immanuël is een nieuw ontwerp gemaakt voor het informatieboekje.
De layout heeft een compleet nieuwe look gekregen, er zijn nieuwe foto’s gemaakt en illustraties ontworpen. Daarnaast is meegedacht over de tekst, om er zeker van te zijn dat alle informatie duidelijk vermeld staat en de tekst prettig leesbaar is.

Sfeervolle foto’s en vrolijke illustraties

De kleurrijke, zonnige beelden in combinatie met de vrolijke lijntekeningen geven de folder een gezellige, warme uitstraling, passend bij de sfeer op school. Door in de foto’s veel met licht en kleuren te gebruiken, sluiten ze mooi aan bij de frisse kleuren van de huisstijl. De subtiele illustraties zorgen voor een speelse look.

Vormen en patronen

Er is gekozen voor een vierkante lay-out en afbeeldingen met afgeronde hoeken, wat de folder een vriendelijke, speelse uitstraling geeft. Door de ronde hoeken terug te laten in de kleurvlakken is een uniforme stijl gecreëerd. Het patroontje met de regenboog, gebaseerd op het logo, geeft het ontwerp de finishing touch.

Over Basisschool Immanuël

Basisschool Immanuël is een kleinschalige, christelijke streekschool in Best, vlakbij Eindhoven. De naam betekent ‘God met ons’. Dit vormt de identiteit van de school en is in het onderwijs een belangrijk uitgangspunt.
Meer informatie op www.immanuel.nl 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!